2015年1月6日星期二

Kacang Mete Apik kanggo ginjel

Cashew sing perkakas. Kacang mete ngandhut vitamins tartamtu lan tilak unsur apik peran getih-prau bate kanggo nglindhungi prau getih, Nyegah lan penyakit jantung. Lan, yen mangan kacang mete, banjur sampeyan bisa nggedhekake migunani saka vitamin K dening mangan karo panganan probiotic.
Kacang mete, produk richly manis saka wit jambu mete, wis gained popularitas ing Amérika Lor lan Eropah ora mung kanggo roso succulent nanging kanggo keuntungan kesehatan, banget. Apa panggang, salted, sugared utawa dijamin ing coklat, ing jambu mete, asring digunakake minangka ngompliti flavorful kanggo dituruti, ne abang lan putih utama lan pasamunan, ngemas campuran saka gizi lan mineral iku ora ditemokaké ing akeh panganan umum.
guna MEDICAL
Ing godhong wit jambu mete lan babakan uga cashew apel populer nduweni kesehatan keuntungan Jampi sing kalebu nyababaken bakteri lan germs, sing nolak diare, pangatusan secretions, nambah libido, lan ngurangi mriyang, gula getih, dhuwur meksa getih lan suhu awak, nanging sayangé byproducts bagean iki saka wit jambu mete ora kasedhiya ing Amérika Lor lan Eropah, utamané amarga kuwalitas Highly perishable sing.
Nanging Kacang Mete Apik kanggo ginjel?
Kacang Mete duwe Oxalates .Oxalates sing kimia ditemokaké ing akeh tetanduran, kalebu kacang mètè lan perkakas liyane. Kimia sing pungkasanipun diproses liwat ginjel lan excreted minangka cipratan. Oxalates kadhangkala gabungke karo calcium kanggo gawé watu ginjel, supaya yen sampeyan duwe cenderung menyang watu ginjel, sampeyan kudu matesi jumlah jambu sing mangan.
Lan sawetara wektu.
alergi
Perkakas wit, kayata walnuts, Brasil perkakas lan kacang mètè, sing Allergens umum, utawa bahan kimia sing nimbulaké reaksi alergi. Allergens, nalika aman ing paling wong, nimbulaké sistem imun kanggo tenang ing wong sing alergi kanggo wong-wong mau.
Alpha-Linolenic Asam
Asam Alpha-linolenic iku sawijining nutrisi penting sing wis ketemu ing sawetara tetanduran, lan kacang mètè duwe iku ing turah mbrawah. Sampeyan ora bisa diprodhuksi dening awak, supaya kudu ingested.
Kacang Mete RAW lan keracunan

Kacang Mete sing ora tau didol mentahan, nanging tansah dibakar utawa steamed kanggo mbusak Cairan caustic Cekakipun, utawa CNSL, kang cukup beracun, miturut menyang "Kitab Penyulingan Kacang" CNSL ngandhut cardol lan asam anacardic, bahan kimia uga ditemokaké ing racun Oak lan racun Ivy.

没有评论:

发表评论