Cashew sing perkakas. Kacang mete ngandhut vitamins tartamtu lan tilak unsur
apik peran getih-prau bate kanggo nglindhungi prau getih, Nyegah lan penyakit
jantung. Lan, yen mangan kacang mete, banjur sampeyan bisa nggedhekake migunani
saka vitamin K dening mangan karo panganan probiotic.
Kacang mete, produk richly manis saka wit jambu mete, wis gained popularitas
ing Amérika Lor lan Eropah ora mung kanggo roso succulent nanging kanggo
keuntungan kesehatan, banget. Apa panggang, salted, sugared utawa dijamin ing
coklat, ing jambu mete, asring digunakake minangka ngompliti flavorful kanggo
dituruti, ne abang lan putih utama lan pasamunan, ngemas campuran saka gizi lan
mineral iku ora ditemokaké ing akeh panganan umum.
guna MEDICAL
Ing godhong wit jambu mete lan babakan uga cashew apel populer nduweni
kesehatan keuntungan Jampi sing kalebu nyababaken bakteri lan germs, sing nolak
diare, pangatusan secretions, nambah libido, lan ngurangi mriyang, gula getih,
dhuwur meksa getih lan suhu awak, nanging sayangé byproducts bagean iki saka wit
jambu mete ora kasedhiya ing Amérika Lor lan Eropah, utamané amarga kuwalitas
Highly perishable sing.
Nanging Kacang Mete Apik kanggo ginjel?
Kacang Mete duwe Oxalates .Oxalates sing kimia ditemokaké ing akeh
tetanduran, kalebu kacang mètè lan perkakas liyane. Kimia sing pungkasanipun
diproses liwat ginjel lan excreted minangka cipratan. Oxalates kadhangkala
gabungke karo calcium kanggo gawé watu ginjel, supaya yen sampeyan duwe
cenderung menyang watu ginjel, sampeyan kudu matesi jumlah jambu sing
mangan.
Lan sawetara wektu.
alergi
Perkakas wit, kayata walnuts, Brasil perkakas lan kacang mètè, sing Allergens
umum, utawa bahan kimia sing nimbulaké reaksi alergi. Allergens, nalika aman ing
paling wong, nimbulaké sistem imun kanggo tenang ing wong sing alergi kanggo
wong-wong mau.
Alpha-Linolenic Asam
Asam Alpha-linolenic iku sawijining nutrisi penting sing wis ketemu ing
sawetara tetanduran, lan kacang mètè duwe iku ing turah mbrawah. Sampeyan ora
bisa diprodhuksi dening awak, supaya kudu ingested.
Kacang Mete RAW lan keracunan
Kacang Mete sing ora tau didol mentahan, nanging tansah dibakar utawa steamed
kanggo mbusak Cairan caustic Cekakipun, utawa CNSL, kang cukup beracun, miturut
menyang "Kitab Penyulingan Kacang" CNSL ngandhut cardol lan asam anacardic,
bahan kimia uga ditemokaké ing racun Oak lan racun Ivy.
没有评论:
发表评论