2015年1月5日星期一

Stroberi lan ginjel penyakit diabetes

Strawberries sing umume dianggep pilihan pangan ono gunane kanggo paling wong diwasa. Nalika diet kathah duwe filosofi individu dhewe panganan tartamtu, woh-wohan, kayata strawberries, sing Kajaba iku olèh paling diet bobot mundhut. Sayange, strawberries ngemot jumlah dhuwur saka kalsium oksalat, nggawe wong pilihan troublesome kanggo individu gerah saka interstitial cystitis utawa ginjel watu.
Go gampang ing krim lan gula. Nanging ora skimp ing strawberries. Ilmuwan ing Salk Institute, La Jolla ngomong ing sinau anyar sing strawberries ngemot senyawa disebut fisetin, kang bisa ngurangi masalah ginjel sing berkembang ing akeh wong sing duwe jinis diabetes 1 utawa tipe 2.

Peneliti David Schubert lan Pam Maher dites fisetin-kandungan pangan ing clurut diabetes. Padha ketemu sing clurut tetep diabetes, nanging ginjel nggedhekake sing shrank kanggo normal. Tingkat protein cipratan sing dhuwur, kang minangka tandha saka ginjel penyakit, sumungkem kanggo tingkat normal uga.

没有评论:

发表评论